Náchodské Flerování 2020

Trvání akce od 29. srpna 2020 9:00 do 29. srpna 2020 16:00

Na sobotu 29. srpna připravujeme již sedmé Náchodské flerování. Po celý den, od 9.00 do 16.00 hodin, si můžete v hale a na zahradě knihovny prohlédnout a nakoupit různé výrobky nejen od prodejců z Fleru – textilní hračky a dekorace, šperky všeho druhu, keramiku, drátované výrobky, tašky, kabelky, módu a mnoho dalšího. Těšit se můžete i na hudbu, divadlo a dílničky pro děti. Po celý den bude probíhat prodej vyřazených knih a gramofonových desek za symbolickou cenu. 


 


 

 

10.30 – Indiánská pohádka Chlapec bez jména

  • Každý rok můžete na Flerování zabavit své ratolesti pohádkou zatímco vy vybíráte, kocháte se a nakupujete. A letos tomu nebude jinak! V rámci Náchodského Flerování Vás i vaše děti zveme na Indiánskou pohádku v podání LUNA storytelling.

 

13.30 – Ochutnávka z nového představení divadelního kroužku knihovny

  • Děti z divadelního kroužku "Za oponou knihovna" si připravily ukázku z nové hry o životě Boženy Němcové, kterou nacvičily u příležitosti 200. výročí narození spisovatelky.

 

15.00 – Živá hudba Country pohoda

  • K Náchodskému Flerování tradičně patří i hudební vystoupení ZUŠ Náchod. Tentokrát nám od 15.00 hodin zahrají účastníci projektu Akademie 60+ pod vedením Pavla Maliny z Malina Brothers.