Přednáška o Záchranné stanici pro handicapovaná zvířata v Jaroměři

Trvání akce od 7. října 2016 14:30 do 7. října 2016 16:30

Naše letní soutěž sice skončila, skončilo i léto samo. Zvířata ovšem zůstávají, ta v knížkách, ta v našich domácnostech i ta v přírodě. O zvířatech si budeme povídat s Davidem Čípem, pracovníkem Stanice pro zraněné a handicapované volně žijící živočichy v Jaroměři, na společném slavnostním odpoledni na závěr soutěže v pátek 7. října ve 14.30 hod.Tímto na ně zveme nejen soutěžící, ale i ostatní přátele zvířat.
     Stanice pro zraněné a handicapované volně žijící živočichy je nesmírně užitečná organizace, která pomáhá napravovat to, co my lidé a naše civilizace způsobujeme. Dozvíme se, jak stanice pracuje, jaká zvířata a ptáky se jí podařilo zachránit a vypustit zpět do přírody, a co se děje s těmi, která se na svobodu vrátit nemohou.
     Abychom pomohli pomáhajícím, vyhlašujeme ve prospěch Záchranné stanice sbírku trvanlivé potravy - kvalitní psí a kočičí granule, neloupaná slunečnice, usušené pečivo - v týdnu od 3. 10. do 7. 10. 2016. Prosíme šlechetné dárce, aby své dárky donesli do knihovny. Tím též získají účast na slavnostním odpoledni.